“El antiguo legado” d’Alfons Mallol Garcia

Títol: El antiguo legado (L’antic llegat, no disponible en català)

Pàgines: 171

 
Editorial: Autoedició pròpia de l’autor. Per comprar-lo seguiu l’enllaç següent i allà trobareu totes les maneres possibles per obtenir-lo: 
 
Autor: Alfons Mallol Garcia. Apassionat de la literatura des de ben jove (sobretot de la fantàstica i la ciència ficció). Va estudiar Enginyeria Tècnica, amb un màster de disseny i creació de videojocs. En vista de la poca feina en el mercat laboral, va decidir dedicar-se a la literatura i des de llavors ja ha publicat dos llibres: Sirius 4, de ciència ficció i El antiguo legado de fantasia èpica. I inclús ha creat un videojoc, La casa encantada juntament amb altra gent.
 
Argument: En Hassel és un noi com qualsevol altre de la Marca Nord de la República d’Elmarant, però que té un do especial: és vident i pot veure esdeveniments passats, presents o futurs. Per aquest motiu decideix marxar de casa, en busca d’aventures. En aquest camí coneixirà a don Penlarvo, un adalid exiliat després de la conquesta de la seva ciutat natal, a Halcón, un arquer exiliat de la mateixa ciutat i a Tharan, l’escuder de l’adalid. En Hassel decideix unir-se aquest grup, que busca una nova pàtria. Pel camí també se’ls unirà la jove Zurinada, una orfe que s’ha vist obligada a robar per sobreviure. Tots cinc s’embarcaran a un vaixell en un busca de la nova pàtria. Gràcies al do del Hassel, el grup s’aconseguirà salvar a temps de l’atac d’un kraken i desembarcaran a Liriana, lloc on començarà l’aventura de debò.
 

Opinió: Un llibre que em sorprèn des del principi i al llarg de tota la novel·la amb un estil senzill, però carregat d’ironia de molta actualitat (això m’ha encantat), tot i que hauria preferit una mica més carregat de recursos estilístics. La idea del do d’en Hassel m’ha agradat, però m’hauria agradat molt més si hagués indagat una mica més sobre les visions d’en Hassel, no vull dir que expliqués directament el que passés, si més no que el visons poguéssin ser interpretades de diferentes maneres per tal de provocar certa intriga i així jo crec que  la novel·la guanyaria molt amb això. Un ritme molt trepidant, no ho vull identificar com un tret negatiu sinó més aviat com una cosa positiva per la gent que només busca l’acció, però des del meu punt de vista,  agradat una mica més de detall en tot, sobretot pel que fa a la màgia i els diferents poders. Però pel demés una novel·la bastant entretinguda i amb molta acció., que us recomano llegir-la sense dubte algun!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s