Tuiteratura: #EspecialIctineu (2)

Després de quaranta dies de lluites indòmites contra el marcador del Verkami, per fi la revista Catarsi ha pogut arribar a la quantitat tan desitjada: els 600 euros. El número 13, especial Ictineu, sortirà finalment a la llum el mes de novembre, durant l’entrega dels V Premis Ictineu, dels quals desitjo molta sort a tots els finalistes. En aquest número, hi seran inclosos relats de guanyadors de premis Ictineu anteriors, talment com Jordi de Manuel, Antoni Munné-Jordà, el menut, la Carme Torras, etc. 
I també durant aquest mes d’octubre, la revista va organitzar un hastag a Twitter #EspecialIctineu per tal de promocionar el micromecenatge i la revista. I on van proposar un seguit de temes, per tal de fer-ne microrelats, sempre amb la restricció dels 150 caràcters de Twitter. Així doncs, us porto un recull dels microrelats d’aquestes tres temàtiques que s’han proposat. Gaudiu-les!
Microbiologia
#EspecialIctineu Els nanorobots navegaven per la seva sang i començaven a devorar-lo per dins. No sabien que eren còmplices d’una tortura.
#Especialictineu –Chip o bit! –cloquegen des del jardí les carbasses positròniques, mentre proven d’esbotzar la porta de casa.
#Especialictineu Vaig donar el meu tercer braç a un mutilat de guerra. Ara la seguretat social li vol prendre per no pagar els seus deutes.
L’ull biònic, marca #Especialictineu últim model, el va comprar al Corte Inglés per un ulls de la cara, llàstima que no entrava a la S.S.
#Especialictineu Els nanorobots son una societat organitzada, llàstima que tinguin que usar els gegants pundents per les feines brutes.
#Especialictineu A la policlínica robòtica de l’Estat, recullen ferralla i joguines trencades i regurgiten drons de combat per les colònies.
#Especialictineu Ell només volia un xip de memòria, però ja no recordava per què.
#Especialictineu Les cames biòniques li permetien records a la piscina. Al llit també.
#Especialictineu La intel·ligència artificial en l’àmbit domèstic va avançar tant, que va començar a marxar de casa per independitzar-se.
#Especialictineu He insertat el xip del FFXXIII al port del coll. M’he quedat en un bucle del combat amb un Tomberi. Espero l’actualització!
#Especialictineu La clonació en la literatura, va engegar i va acabar amb Hamlet. El danès, tot just obrir els ulls, va desembeinar l’espasa
Jules Verne seia capficat per la pistola de Gaston. Per què m’ha disparat? Però el sorprèn un raig de llum de l’ #EspecialIctineu.
Steampunk
El submarí #Especialictineu féu el primer contacte amb una civilització lumínica. La manca de carbó impedí tornar i difondre la nova.
#Especialictineu Tothom es reia d’ell perquè era adoptat, però el nen amb el cor mecànic sempre era feliç.
#Especialictineu Uns déus bancs baixaren de ginys voladors al mig del poblat. La tribu, en veure’ls, acabà amb ells. Primitius, però ateus.
#Especialictineu Aristocràtics, grinyolant, de la boira amarga van sorgir caballers de llauna. Els humans tremolaven.
#Especialictineu Els serafins s’alçaren venjatius disparant els mesquers a tort i a dret. Els tancs a vapor es fonien sota la pluja de foc.
#EspecialIctineu El Viatger del Temps programà la màquina: 1 d’octubre de 2013. Només guaitant una mica pensà: “Això és pitjor que els Morlock!”
#EspecialIctineu La nau de l’éter surava apropant-se al moll de càrrega. Al capità sempre li meravellava la visió del Vall Marineris.
#EspecialIctineu El robot de combat es preparà per l’últim cop. Per sort, un excés de presió disparà la vàlvula de seguretat i salvà l’heroi.
La màquina escribia un cop i un altre #Especialictineu i níngú sabia on estava la clau fins que ell trobà una pista a la @revistacatarsi
La màquina #Especialictineu es volia apoderar del món, amb els seus droids de vapor, però la humanitat, verdadera heroïna, va salvar el món.
#Especialictineu La nina caminava entre un núvol de vapor. Les sabatetes picaven musicalment, el soldat no tenia ningú que li donés corda.
El robot,abatut, observava el seu reflex al mirall i veia con s’apagava la caldera. Gotes de vapor es condensaven als ulls #Especialictineu
Animals fantàstics
#Especialictineu El seu udol va gelar la sang a les gallines, l’infant home-llobató encara no coneixia el seu poder, ara tot era un joc.
#Especialictineu Anunci a http://feram.com : home llop de Livonia cerca intercanvi d’apartament amb gatillop al Pirineu per vacances
#Especialictineu El dip xuclà la sang del pagès, mentre el gambusi, imperterrit, esperava torn!
#Especialictineu –Estimat amic, la licantropia no és una opció, és un estil de vida. –Digué l’home llop al rector abans d’arrancar-li el cap.
A #Especialictineu li restaven 7 hores de lluna i 58 bales de plata. Els @revistacatarsii els homes llop, el superaven, però guanyaria!
El pagés borratxo no és conscient d’aquells ulls vermells entre els matolls. El dip ja ensuma la seva sang pervertida. #Especialictineu
#Especialictineu Estava bo i li oferia una copa, ella no dubtà. El gatillop es canviaformà en un instant abans d’escaixar la seva pressa.
La dona d’aigua deixà una pinta daurada a una pedra i s’amagà divertida a espiar un jove encuriosit. #Especialictineu
#Especialictineu El bar de canviaformes era mal negoci, quan no es barrallaven els dips i els homes llop, eren els gatillops amb els vampirs.
Des d’una viga, un follet es mira el sabater. Aixì que s’en vagi a dormir baixarà a amagar-li tots els cordons. #Especialictineu
Paradoxalment, al Comte Estruc, la solitud li deixa l’ànima amb una certa malestrugança. #Especialictineu
Els incubii s’han reunit sota el Pont del Diable. Nerviosos, valoren l’aviram i es prometen una nit de passió. #Especialictineu
#Especialictineu, el jove però, un gatillop canviaformes, sent la ferum de deesa de les aigues i no es deixa entabanar.
#Especialictineu, 2:00 la noia mira al voltant fugint de la boca del llop per caure en les dents del dip
#Especialictineu, -No crec en serpotes i cucaferes, avi! – Jo de tu no sortiria, advertí el vell! El noi ho recordà en trobar el basilisc!
La fada del riu recull la seva pinta tot deprimida. Abans era molt més fàcil això de lligar. Nit de noies, asumeix abatuda. #Especialictineu
#Especialictineu El gatillop seguí a les noies, aquell ferum de sang d’aloja el féu canviar d’opinió…
Els animals que cacen de nit, han sortit a cercar presa a #Especialictineu, aneu en compte. I no oblideu 58/7/600 per fer el cim!
#EspecialIctineu El drac planejà fins aterrar suaument al terra. Allà, només trobà piles de bitllets. Ja no quedaven humans, només cobdícia.
Sota la lluna, les aloges toquen la seva música màgica. El gatillop, enlluernat, corre el perill de ser convertit en pedra #Especialictineu
#Especialictineu L’aloja amb la sang perfumada, corre el risc de convertir-se en la seva propera presa. Que podrà més el delit o la gana?
#Especialictineu Quan els homes llop sortiren de la peli i esquarteraren el públic pensà que al final no el premiarien al @sitgesfestival
Els minairons havien fet bona feina. Gràcies a la seva ajuda la @revistacatarsi #EspecialIctineu sortiria a la llum. Però, volien més feina.
#Especialictineu, @revistacatarsi hauria d’encarregar mes relats i mes il·lustracions, els minairons podrien amb aquesta feina impossible?

 

Anuncis

6 thoughts on “Tuiteratura: #EspecialIctineu (2)

  1. Dóna per a molt la twiteratura!! per part meva no puc dir que doni gaire, amb una sola piulada (o piuliterada?). Però fa goig veure la imaginació amb el munt de micro històries que n'han sorgit. I ara vaig a posar-me al dia amb els nostres hastags que ahir no hi era del tot i vaig passar. Ens veiem per la xarxa Edgar!

    M'agrada

  2. Em temo Mark que de moment no farem més convocatòries de microrelats perquè aquest hastag era especial per promocionar el micromecenatge de la revista Catarsi i el premi Ictineu. Però mai se sap! Si n'hi ha alguna altra ja t'avisarem 🙂

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s