Caça felina

La fera observava la seva presa amb esment. Allà estava, quieta i ingènua, sense ni imaginar-se el que li esperava. Pobra desgraciada. El seu depredador es posà en posició d’atac, tot doblegat les potes davanteres per així tenir més impuls per abalançar-s’hi. Estava preparada per a l’acció. D’un salt frenètic, arremeté contra la seva víctima. Aquesta no oposà resistència, ja que només podia balancejar-se violentament.

De sobte, una veu de dona exclamà:

—Nina! Nina! Què fas? Maleïda gata! Baixa ara mateix de l’arbre de Nadal! Ja és la tercera vegada només començar aquest any!

El felí féu cas omís a les advertències de la seva mestressa. Boles i estrelles es desprenien a dojo, no podent suportar el balanceig constant de l’arbre. La dona s’abocà sobre la gata bo i intentant que fes el menor desgavell possible. Inútil. L’animal es movia amb prestesa.

Llavors, l’avet es desplomà al terra, tot provocant la fugida immediata del felí que es perdé escales avall, espaordit. La senyora sospirà amb resignació. Es veia clar que en aquell nou any ben entrat, la trapelleria de la seva mixeta tampoc disminuiria…

 
Anuncis

4 thoughts on “Caça felina

  1. Bo i divertit relat per acomiadar l’any, o per donar la benvinguda al nou que s’apropa.
    A un felí com el de la fotografia, que fes aquetes trapelleries, em penso que jo no seria capaç de fer-lo fora de l’arbre.
    Bon Fi d’Any i Bon any Nou, Edgar. 😉

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s