Guanyador de la Final de Primavera de Vull Escriure!

 

Per segona ocasió, he aconseguit acabar finalista al Torneig d’Escriptor de VullEscriure, aquesta vegada a la Final de Primavera amb el “text més ben escrit”. Ara només queda la Gran Final del Torneig d’Escriptors, en la qual m’esforçaré al màxim per tal d’assolir la victòria. 
El text que vaig presentar a la final li tinc molta estima, ja que recull una de les meves passions: la cultura japonesa. A més a més, parlo sobre viatjar, que de fet era el tema proposat a la convocatòria. Espero que us agradi.
 
 
AUGUSTA FANTASIA
No podia evitar sentir-se minúscul davant la magnificència d’aquell tan antic tità. Sentia la seva indescriptible màgia errar per entre les seves pupil·les, privant-lo de separar la vista d’ell. No comprenia d’on sorgia el seu encant i l’únic que sabia era que delejava en dedicar-se, enterament i eterna, a la seva contemplació. Gràcies al seu omnímode embruix, comprengué a l’instant perquè tants artistes nipons s’haguessin consagrat a plasmar la seva inigualable simetria, talment com enjovats a la labor d’aquesta tasca. Era cert que l’exòtica bellesa del mont Fuji superava, amb escreix, qualsevol expectativa.
            La realitat, però, s’imposava a la seva augusta fantasia. I és que les busques del rellotge marcaven, despietades, l’arribada del moment del retorn.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s