B-612

En homenatge a Antoine de Saint-Exupéry
Ja feia dies que havia deixat enrere les immediacions de Mart i des de la finestra davantera ja podia apreciar com, a poc a poc, la silueta de Júpiter s’anava engrandit a la distància. Tanmateix, tot i la seva encisadora bellesa, el gegant gasós no era la seva principal destinació. Aquesta, es trobava molt abans inclús d’aproximar-se a la meitat del trajecte per atènyer el planeta: el cinturó d’asteroides. I d’entre aquella important amalgama rocosa, s’hi trobava el seu destí: un asteroide que no realçava ni per la seva magnitud, ni per la seva extensió, ni tan sols per la seva composició. Segons tenia entès eren els seus mateixos detalls els que composaven la seva singularitat. Però no descobrí de què es tractava fins que maldà en posar un peu en ell.
 
No obstant, la gesta per tal d’aconseguir-ho fou costeruda. El principal entrebanc amb què es topà fou la menudesa de l’asteroide. La seva nau era més gran que el propi astre i per tant aterrar-hi era cosa infactible. Així doncs, no tingué cap més remei que deixar en òrbita l’embarcació i col•locar-se l’escafandre espacial. Emparat per un corda fermada a la seva nau, es llançà a la ingravidesa eterna. Li valgué Déu i ajuda la proesa d’abastar l’objecte rocós, però finalment aconseguí prendre terra. Fou aleshores quan tot plegat s’enrarí.
Quan li manaren la missió d’explorar un asteroide en concret ja s’imaginà el fet de localitzar en ell quelcom insòlit. Potser un llac de gel, o aigua, o inclús una sonda espacial extraviada. Però no res com allò.

 

I és que l’únic que trobà en tot l’astre era una rosa pansida, bo i reclosa a l’interior d’una petita cúpula tota esquerdada i un baobab de la mida d’un puny.
 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s